GUTEN APPETIT (+ CD) (TANKÖNYV)

GUTEN APPETIT (+ CD) (TANKÖNYV)
2-5 napon belül beszerezzük
Értékelés:

Cikkszám: kr867

GUTEN APPETIT (+ CD) (TANKÖNYV)

SZERZŐ: RUDOLF RADENHAUSEN

A könyv a szakács és a cukrász szakképzés idegen nyelvi tananyagegységeinek követelményét fedi le. A beszéd-centrikusságon alapuló könyv tömör nyelvtani magyarázatokból, gyakorló feladatokból, találó párbeszédekből és több szintfelmérő tesztből épül fel.

A leendő szakácsok megtalálják az ételkészítés és az étkezés minden fázisára vonatkozó szókincset: mértékegységek, konyhai- és evőeszközök, élelmiszerek beszerzése, tárolása, ételek kiszolgálása, vacsorák megtervezése, asztalterítés, valamint a vendégekről való gondoskodás. A könyv tartalmaz magyar és a nemzetközi konyháról szóló, kulturális ismereteket és tipikus magyar ételek receptjeit is. A témakörökhöz tartozó dialógusok közvetlenül alkalmazzák az új szókincset és nyelvi szerkezeteket, ezzel megfelelnek szituációs játékok előadásához.

A könyvben a lényeges nyelvtani részeket szemléltető mondatok magyar fordítása is megtalálható, rejtvények, tréfák, képpel ellátott feladatok segítik a jobb megértést.

A szakképesítéssel rendelkező álláskeresők számára jelentkezési űrlap, önéletrajzok, állásinterjú-minta is található.

Bár magyar anyanyelvűek részére íródott, azonban a német nyelvet beszélőket is bevezetheti a magyar nyelv, valamint az ételek és a sütemények világába.

Határozat száma: 10468-3/2008
(20130905)

Ár: 4 600 Ft
+ Véleményt írok
A termékhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!